MANİSA / TURGUTLU - Şehit Ali Şahin İlkokulu

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşkuyla Kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinlikler görseldedir.

Mrt

Sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırmak ve buna örnek olmak adına kantinimizde meyve satışı başlattık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı 'nin kabulü gününde Milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY'u andık.

Mrt

Şehidimiz Ali Şahin 'in kıymetli ailesine öğrenci ve öğretmenlerimizle ev ziyaretinde bulunduk.Şehidimizin evindeki müzeyi gezerek kendisini yeniden andık.Şehidimizin  ailesinin göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine kurumumuz adına teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savuma Haftası kapsamında okulumuzda "deprem ,yangın vb." gibi afetlere karşı hazırbulunuşluluğu arttırmak adına tatbikat yapıldı.

Şbt

Okulumuzda kızılay işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında en fazla bağışçı getiren ilk üç öğrenciye ödülleri okul müdürümüz Ergun KARABACAK tarafından takdim edildi.

Nis

Turgutlu’da faaliyet gösteren Şehit Ali Şahin İlkokulu, Turgutlu’da 2023 yılı Erasmus + kapsamında, Okul Eğitimi Akreditasyonu Konsorsiyum üyesi hakkına sahip tek okul oldu.

Ekm

Bu kapsamda Erasmus+ Program ve projelerinin yaygınlaştırılması,paylaşılması ve teşvik edilmesi amacıyla 2018 yılından bu yana ülkemizin de katılımıyla   kutlanan #Erasmusdays Erasmus günlerine Şehit Ali Şahin İlkokulu da katıldı.Bu sene 9-14 Ekim arasındaki Erasmus Günleri okulda gerçekleştirilen  çeşitli sportif kareografi ve dijital etkinlikler ile kutlanmıştır.

Ekm

Okulumuzun bahçesi artık daha renkli. Okulumuzun idari kadrosu, öğretmenleri ve hizmetlisiyle bir bütün halinde verilen emek sayesinde artık bahçemiz hem renklendi hem de daha eğlenceli hale geldi.

Ekm

Muhtarlar günü dolayısıyla Turgutlar mahallesi muhtarı Tekin Öztürk 'ü ziyaret ettik.