MANİSA / TURGUTLU - Şehit Ali Şahin İlkokulu

Şehit Ali Şahin İlkokulu

TURGUTLAR MAH. KİRAZ SK. NO: 27 TURGUTLU / MANİSA
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ.... İstiyoruz ki ... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki ... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki ... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
Misyon
BİZ.... Atatürk İlke ve İnkilapları ve Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağdaş eğitim - öğretim ile bütün öğrencilerin temel öğrenme ihtiyaçlarını karşılıyarak bireysel özelliklerine göre gelişimlerini sağlamak, onların milli değerlere sahip, insan haklarına saygılı ve demokrasiyi içselleştirmiş, problem çözme yeteneği, özgüveni ve iletişim yetenekleri gelişmiş, bilimsel düşünme gücüne sahip, araştırmacı, üretken, hayatı tanımaya ve sorgulamaya çalışan, öğrenmeyi öğrenmiş çağdaş ve sosyal bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi çağı insanı olarak yetişmeleri için gerekli becerileri kazandırmak için varız.
Öğretim Şekli :İLKOKUL-TAM GÜN ANA SINIFI-İKİLİ EĞİTİM
BAŞLAMA : 08.45 BİTİŞ : 14.30
ŞEHİR İÇİ MİNÜBÜS
150000 NÜFUSLU İLÇE MERKEZİ.
İLÇE MERKEZİ - İL MERKEZİNE UZAKLIK :30 KM
Masa Tenisi-Santranç-Futbol-Halk oyunları